MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / IŠVYKA Į LNK IR VALDOVŲ RŪMUS

    Gavus kvietimą iš LNK televizijos,  turėjome unikalią galimybę sudalyvauti laidoje ,,Yra kaip yra“. Į ekskursiją vyko 8b, 9 10 klasių mokiniai.  Mokiniai buvo supažindinti su režisierių, apšvietėjų, operatorių, prodiuserių, įgarsintojų darbu. Vaikai buvo drausmingi ir įdėmiai sekė laidos vedėjos Astos Stašaitytės, dalyvių pokalbius, diskusijas. Laidoje dalyvavo L. Kernagis, G. Drukteinis, G. Gurevičiūtė ir kt.
 Filmavimas išvargino, bet gera nuotaika nedingo. Vykome į Valdovų rūmus. Šauni gidė Irena trumpai priminė Lietuvos istoriją, supažindino su Valdovų rūmų lobiais. Apžiūrėjome likusius griuvėsius, kasinėjimų metu rastus indus, papuošalus, koklius ir kitas ekspozicijas. Įspūdį padarė Jadvygos Jogailaitės papuošalų skrynia, gobelenai. Organizatorės E. Šereikaitė, J. Kiudulienė.
Gavus kvietimą iš LNK televizijos, turėjome unikalią galimybę sudalyvauti laidoje ,,Yra kaip yra“. Į ekskursiją vyko 8b, 9 10 klasių mokiniai. Mokiniai buvo supažindinti su režisierių, apšvietėjų, operatorių, prodiuserių, įgarsintojų darbu. Vaikai buvo drausmingi ir įdėmiai sekė laidos vedėjos Astos Stašaitytės, dalyvių pokalbius, diskusijas. Laidoje dalyvavo L. Kernagis, G. Drukteinis, G. Gurevičiūtė ir kt. Filmavimas išvargino, bet gera nuotaika nedingo. Vykome į Valdovų rūmus. Šauni gidė Irena trumpai priminė Lietuvos istoriją, supažindino su Valdovų rūmų lobiais. Apžiūrėjome likusius griuvėsius, kasinėjimų metu rastus indus, papuošalus, koklius ir kitas ekspozicijas. Įspūdį padarė Jadvygos Jogailaitės papuošalų skrynia, gobelenai. Organizatorės E. Šereikaitė, J. Kiudulienė.